Lövsug

Lövfritt har en av marknadens kraftigaste lövsug med 18 Hk motor, hydrauliskt eltipp och 5 meter sugslang. Denna lövsug är en proffsmaskin som normalt endast skolor, fastighetsbolag, kommuner, kyrkogårdar, golfbanor och idrottsanläggningar med flera har tillgång till. Genom Lövfritt har du nu som privatperson också möjlighet till denna. Hyr den så länge du behöver den!

Med en lövsug får du bort dina löv utan att behöva kratta och lyfta upp löven på ett släp. Med 5 meters slang på lövsugen kommer du enkelt in bland buskar, till staketet, träd och rabatter. Äevn kastanjer, små grenar och pinnar, annan bark och dött ogräs följer med upp på vagnsflaket som du sedan genom ett knapptryck tippar av vid närmsta återvinningscentral eller annan plats.

Med denna lövsug på släp tömmer du din trädgård och tomt betydligt snabbare än om du ska gå med en handhållen lövsug eller lövsblås. Du slipper även arbetet med att få upp de samlade lövet på släp eller hur du ska forsla bort dem. Allt går snabbt, enkelt och smidigt med en lövsug på släp. Boka en tid här och bli kvitt dina löv!

Lövsug

Lövsug

Kom åt enkelt överallt

lövsug på släp

Enkelt att tippa av genom ett knapptryck och hydraulisk eltipp

Lövsug med tipp

Ergonomiskt munstycke med stödhjul som gör det enkelt att svepa fram och suga upp löven 

Effektiv lövsug

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)